<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=77794&amp;fmt=gif">

Papierloos werken: swipen of hypen?

Geschreven door Paul Neefjes op: 01 december, 2016

Goed nieuws voor lliefhebbers van papierloos werken: de trend dat organisaties steeds minder papier verbruiken, zette ook het afgelopen jaar weer door. Dat werd op 4 november jl. tijdens World Paperfree Day bekend gemaakt door het AAIM (Association for Information and Image management). Welke afdeling hieraan het meeste bijdraagt? HR!
Lees meer

Onderwerpen: Papierloos werken

De 4 voordelen van vergaderen in de cloud

Geschreven door Paul Neefjes op: 15 juni, 2016

Werken in de cloud is populair. En dat is niet zo gek want als je in de cloud werkt, heb je altijd en overal toegang tot je bestanden. Het aanbod in cloud-gebaseerde diensten is groot. Volgens een recent artikel van Computable, zal de komende maanden 80 % van de organisaties de overstap maken naar een hybride cloudmodel. Al deze bedrijven werken dan met een mix van private en public cloud. De kans dat jouw organisatie nu of op korte termijn in de cloud werkt, is dus heel aannemelijk. Wil je jullie cloud-mogelijkheden optimaal benutten? Heb je dan al eens overwogen te vergaderen in de cloud?
Lees meer

Onderwerpen: Papierloos werken

iBabs is marktleider in papierloos vergaderen. De stapels documenten worden teruggebracht tot de dikte van uw tablet.  Inmiddels gebruiken honderden organisaties al meer dan 15 jaar iBabs voor al hun vergaderingen.

Abonneer op onze blog

Recente blogs