<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=77794&amp;fmt=gif">

In de cloud of in de kluis? Beveilig je digitale vergaderstukken!

Geschreven door Paul Neefjes op: 30 september, 2016

De ontwikkeling van het Internet of Things is al een tijdje in opmars en gaat steeds verder. Niet alleen thuis, ook op kantoor communiceren steeds meer devices, programma’s en digitale tools met elkaar. Dat is handig, maar vraagt wel om continue aandacht voor veiligheid. Want criminelen ontwikkelen mee en steeds vaker worden computers gegijzeld door middel van ransomware. Je moet er natuurlijk niet aan denken dat dat met jouw vertrouwelijke vergaderdocumenten gebeurt!  
Lees meer

Onderwerpen: Veiligheid

Veilig digitaal vergaderen: 4 tips

Geschreven door Paul Neefjes op: 30 juni, 2016

Je vertrouwelijke vergaderdocumenten op straat …. of kwijt. Je moet er niet aan denken. Toch komt het regelmatig voor. Vorige maand nog lagen geheime onderhandelingsdocumenten van vrijhandelsverdrag TTIP op straat. Vertrouwelijke informatie die was bestemd voor een top secret meeting….. Tja, dat liep even compleet anders dan bedoeld. De gevolgen waren uiterst pijnlijk.   
Lees meer

Onderwerpen: Veiligheid

iBabs is marktleider in papierloos vergaderen. De stapels documenten worden teruggebracht tot de dikte van uw tablet.  Inmiddels gebruiken honderden organisaties al meer dan 15 jaar iBabs voor al hun vergaderingen.

Abonneer op onze blog

Recente blogs